Naistenmessut

27.10.2018

Naistenmessuilla oli puhetta tasa-arvosta. Tasa-arvosta kaikkien ihmisten sekä naisten ja miesten välillä. Tasa-arvo ilmenee eri tavalla eri paikoissa. Työelämässä se voi ilmetä naisten vaikeutena päästä johtopaikoille, kotona se voi ilmetä työn jaossa kotitöiden osalta. Tasa-arvo koskettaa kuitenkin kaikkia sukupuolia yhtälailla. 

Ihmisten keskellä se tarkoittaa tasa-arvoisia mahdollisuuksia kouluttautua, jota valitettavasti tämä hallitus on romuttamassa. Koulutuksen tulisi olla mahdollista kaikille riippumatta sosioekonomisesta asemasta. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että opiskelu ei ehkä ole kaikille mahdollista, johtuen ihan opiskeluvälineiden puutteesta, toiset myös tarvitsevat opiskelussaan erityistä tukea, jota sitäkin on karsittu.

Tasa-arvoa on myös mahdollisuus omaan asuntoon,  täysipainoiseen ravintoon, liikkumiseen ja vaikka kulttuuriin. Jos me kaikki voimme hyvin myös yhteiskunta ympärillämme voi paremmin.

Naistenmessuilla!

Iloisia keskusteluita, vakaviakin aiheita. Mukana myös SDP Varsinais-Suomen muita eduskuntavaaliehdokkaita. Niina Alho ja Eeva-Johanna Eloranta.